ISACHRI, gastenkamers in de Gaume – Saint-Léger

FR EN


        Gîtes et Chambre d'hôtes en Wallonie   Maison du tourisme de Gaume

WELKOM

Wij suggereren u om u te komen herbronnen midden de prachtige bossen van Saint-Léger-en-Gaume, de startplaats van vele wandelingen met telkens weer wisselende kleuren naargelang de seizoenen. De nabijheid van zowel Frankrijk, het Groot Hertogdom Luxemburg als Duitsland begunstigt dit zuidelijke uithoekje van België met de mogelijkheid om het “met volle teugen van de natuur te genieten” te combineren met “het bezoeken van opmerkelijke sites”.

In ons huis aan de ingang van het dorp hebben wij op de zolder een warm nestje uitgebouwd: een loft van 75m² die twee charmante kamers bevat, een salonnetje, een badkamer met stortbad en een afzonderlijk toilet, wat toelaat om er vier personen te ontvangen.

Ons stevig streekontbijt is gebaseerd op ons op steen zelfgebakken huisbrood aangevuld met lokale producten en zelfbereide confituur. s ’Zomers geniet u ervan in de tuin en s’ winters bij de warmte van de houtkachel.

Een lunchpakket op aanvraag. Gratis WiFi & parking.
Fijne restaurantjes in Aarlen en Virton. Pizzeria en frituur in Saint-Léger.

Te ontdekken in de streek : De abdij van Orval, het dorp Torgny bijgenaamd “De Kleine Belgische Provence”, de citadel van Montmédy, de Basiliek van Avioth, de ondergrondse Maginot linie, Luxemburg stad, de Moezel tussen Luxemburg en Duitsland en verder Duitsland in…

Activiteiten in Saint-Léger en omstreken : talrijke bewegwijzerde wandelingen in de bossen en in het dorp, geocaching, paintball indoor en outdoor, vissen, zwemmen en pedalo op het meer van Conchibois, begeleide wandelingen in de zomer, wandelingen per koets, op de rug van een ezel voor de kinderen, paard- en pony rijden… en nog meer te ontdekken op onze blog.

Wandel- en mountenbikeparcours : GR 129 Sud, Gaume Buissonnière, Lorraine Gaumaise, Groene Valleien Fietsroute, Ravel L615, fietspaden Groothertogdom LuxemburgLocatie

Snelweg Brussel – Luxemburg E411
Afrit 31 «ARLON – VIRTON – N.82»
Richting VIRTON, N.82
Nog een kleine 15 km tot het dorp SAINT-LÉGER
Ons huis ligt op de N82 aan de ingang van het dorp, het tweede huis links na het witte gemeentebord «SAINT-LÉGER».
GPS: Noord: 49,61599° / Oost: 5,66444°